Anunț încheiere proiect: „Dezvoltarea, diversificarea și inovarea activității în cadrul SEDA TRAVEL SRL prin achiziția de echipamente performante și eficiente energetic”

Proiectul  “Dezvoltarea, diversificarea și inovarea activității în cadrul SEDA TRAVEL SRL prin achiziția de  echipamente performante și eficiente energetic“,  cod MySMIS 132872, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către  SEDA TRAVEL SRL  și are o valoare totală de 1,418,104.75 lei, din care 950.090,00  lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Prin implementarea proiectului au fost create 5 noi locuri de munca si achizitionate echipamente pentru producția de echipamente de protecție, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerintele unei economii de piață dinamice .

Citeste și:  e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai. Noi funcționalități aduse aplicației MF

Date de contact beneficiar:

SC SEDA TRAVEL SRL

Municipiul Brașov, str. Harmanului, 49 Z, Birou 9, județul Brasov, cod postal 500222, România,

Telefon: 0748.233.628

Mail: proiect.sedatravel@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.