Anunț încheiere proiect: “Dezvoltarea și diversificarea activității în cadrul GOARHITECA SRL prin achiziția de echipamente și realizarea de servicii inovative”

Proiectul “Dezvoltarea și diversificarea activității în cadrul GOARHITECA SRL prin achiziția de echipamente și realizarea de servicii inovative” cod MySMIS 132620, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC GOARHITECA SRL și are o valoare totală de 869.809,54  lei, din care 582.752,97 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Prin implementarea proiectului au fost create 3 noi locuri de munca și achizitionate echipamente de ultimă generație, eficiente energetic, pentru dezvoltarea și diversificarea portofoliului de servicii oferite, crescând competitivitatea microintreprinderii și activitatea curentă pe piața de arhitectură, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerințele unei economii de piață dinamice.

Citeste și:  S&P reconfirmă ratingul suveran al României și perspectiva stabilă

Date de contact beneficiar:

GOARHITECA SRL

Adresa: Municipiul Brașov, România, Str. Strada EGRETEI, nr. 14, CAM.1., Etaj 2, Ap. 27, județul Brașov, cod poștal 500461, România

Telefon: 0752 150 000 / eMail: george_orzan@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.