Anunț încheiere proiect “Dezvoltarea si diversificarea activitatii in cadrul VICTORIA BARITA SRL prin achizitia de echipamente si realizarea de produse inovative”

Proiectul “Dezvoltarea si diversificarea activitatii in cadrul VICTORIA BARITA SRL prin achizitia de  echipamente si realizarea de produse inovative”, cod MySMIS 132809, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC VICTORIA BARITA SRL și are o valoare totală de 1,331,254.72 lei, din care 886,588.00 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Prin implementarea proiectului au fost create 5 noi locuri de munca și s-au achiziționat echipamente de ultimă generație, eficiente energetic, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerintele unei economii de piață dinamice .

Date de contact beneficiar:

Adresa: Municipiul Brașov, România, Str. TEBEA nr. 24, Bloc 3, Scara A, Ap. 12,cam.1, județul Brașov, cod postal 500177, România

Telefon: 0745763432

eMail: barscularie@yahoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.