Apare Clubul Sportiv Municipal Săcele

Primăria Municipiului Săcele a susținut continuu dezvoltarea sportului săcelean prin alocarea de finanțări nerambursabile asociațiilor cu profil sportiv.

Însă, a venit momentul ca municipalitatea să se implice mult mai activ în sprijinirea și dezvoltarea sportului de masă și de performanță de la Săcele. Astfel, săptămâna trecută a fost lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Săcele.

„C.S.M. Săcele, va fi o persoană juridică de drept public, organizată ca instituție publică în subordonarea Consiliului Local Săcele, iar culorile oficiale ale clubului vor fi tradiționalele culori ale sportului săcelean roșu-negru.

În prima etapă, Clubul Sportiv Municipal Săcele va promova următoare sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei, lupte, șah, rugby, însă se pot înființa pe parcurs și alte ramuri sportive.

Prin înființarea CSM Săcele se va urmări dezvoltarea sportului de masă și de performanță la nivelul municipiului Săcele, selecţia continuă, pregătirea sportivă, performanţa şi participarea la competiţiile interne şi internaţionale”, a declarat primarul Virgil Popa.

Sursa: Facebook/Virgil Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.