Aproape 40 de concurenți pentru reeditarea cursei de accelerare la Brașov

Cu o zi înaintea închiderii înscrierilor pentru Promo Speed Challenge powered by Total, 40 de concurenți și-au manifestat intenția de participare pentru a doua zi, de accelerare, a etapei a doua Promo Rally powered by Total.

Acum 20 de ani când am câștigat prima etapă de accelerare din România țin minte că erau foarte mulți spectatori, dar în prezent, cum nu este voie cu spectatori, vin concurenți mulți. Sunt convins că duminică vom avea parte de întreceri spectaculoase la toate categoriile, a declarat pilotul brașovean Sorin Ghișoi, ocupantul primului loc al primului podium de accelerare organizat în România, la Brașov, în 2001, la volanul unei Dacia preparate chiar de el.

Ziua de accelerare începe duminică cu clasicele întreceri pentru calificare și vor continua cu semi finalele pentru fiecare categorie, iar ziua se va încheia cu finalele care vor stabili câștigătorii pentru fiecare categorie.

Lista provizorie de înscrieri pentru Promo Speed Challenge powered by Total:

Înscrierile continuă până mâine seara, Vineri, 6 noiembrie, la ora 18:00. Pentru a se înscrie, participanții trebuie să acceseze următorul link: https://forms.gle/JMTL9VgXPESPHT6R9

Programul Promo Speed Challenge powered by Total:

08:30 – 09:45 Verificări tehnice

10:00 – 14:00 Calificări

14:00 – 16:00 Semi finale / finale

16:30 Festivitatea de premiere

Promo Speed Challenge powered by Total se va desfășura cu avizul DSP și CJSU Brașov și, de asemenea, se va desfășura în totală concordanță cu cele stipulate în Ordinul Comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății Nr. 1219 / 1634 / 2020 privind regulile ce trebuie respectate pentru desfășurarea competițiilor în aer liber.

Organizatorii reamintesc tuturor celor care sunt interesați să participe la acest gen de competiție sportivă câteva din regulile de respectat:

  • Prezența spectatorilor este restricționată complet pe toată desfășurarea etapei;
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie;
  • Se va păstra obligatoriu distanțarea fizică.

Promo Speed Challenge powered by TOTAL este susținut de:

  • TOTAL România – partener oficial
  • Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport, Auto Chelu, www.kln.energy, Comprest, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli – parteneri

Promo Speed Challenge powered by TOTAL este organizat de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv prin clubul Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.