Argentiniana Macarena Gandulfo vine la Corona Brașov!

Handbalista argentiniană Macarena Gandulfo va juca în sezonul 2022-2023 la Corona Brașov! 

Jucătoarea, în vârstă de 28 de ani, are un palmares impresionant, din care se desprind participările alături de echipa națională a Argentinei la patru Campionate Mondiale, o participare la Jocurile Olimpice de la Rio (2016), la Jocurile Sud Americane și Pan Americane, iar alături de echipele de club a jucat trei sferturi de finală în Challenge Cup!

Este de patru ori vicecampioană la Jocurile Panamericane, a câștigat medalia de argint la două ediții a Jocurilor Sud Americane și pe cea de bronz la o ediție a Campionatului Pan American!

Macarena este o jucătoare versatilă, ea evoluând pe pozițiile de inter stânga/ dreapta. Grație experienței ei, la Corona va întări zona centrală, fiind un apărător central puternic.  

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Între 2013 și 2015 a jucat în Brazilia la formațiile Cascavel do sud și Itapevi Sao Paolo, după care timp de cinci sezoane a evoluat în Spania, la Helvetia Alcobendas și Costa del Sol Malaga. În sezonul 2019-2020 a evoluat pe teritoriu românesc, la CSM Cluj Napoca, iar din 2021 a jucat la clubul francez Le Pouzin HB07.

Vă reamintim că, pentru Corona, au semnat deja Patricia Moraru, Ana Maria Vacariu, Raissa Marin, Flavia Munteanu, Diana Golanu și Raluca Rădoi. Alte cinci jucătoare au contracte în vigoare pentru sezonul 2022-2023: Alexandra Dumitrașcu, Cristina Iordachi, Medeea Iordan, Bianca Voica și Ana Maria Berbece. Lor li se alătură portarul Elena Voicu, sosită de la Rapid București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.