Armin van Buuren, vine sâmbătă, în Bucureşti, pentru „We Are One”

Sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 16:00, va avea loc WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean. Peste 50 de artişti români şi internaţionali s-au alăturat evenimentului şi vor urca pe scena de la Arena Naţională în solidaritate pentru poporul care trece acum prin momente delicate. Kiss FM va fi live de pe Arena Națională timp de peste 12 ore, de la 10 dimineața și până la sfârșitul ultimului concert.

Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike şi Vama sunt primii artişti anunţaţi în line-up-ul evenimentului, lângă care s-au alăturat recent, numele grele din industria muzicala internațională.

Citeste și:  În data de 28 martie, Ciolacu a emis decizia finală privind închiderea magazinelor în weekend

Unul dintre cei mai iubiţi DJ la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în Bucureşti, pentru „We Are One”.

Mesajul lui @arminvanbuuren pentru voi toți. ? Vă așteaptă sâmbătă pe Arena Națională la cel mai mare concert caritabil din România. Toți banii strânși în urma vânzării biletelor vor fi donați către @crucearosieromana pentru refugiații ucraineni. #WeAreONE ?? ‎Bilete pe www.weareoneromania.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.