„Armonia colindelor”, darul de Crăciun al Cvintetului vocal ANATOLY – 23 decembrie, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Petru și Paul”

De Crăciun, Cvintetul vocal ANATOLY al Operei Brașov ne face un dar: concertul intitulat „Armonia colindelor”, un eveniment mult-așteptat de publicul care îi apreciază. Concertul extraordinar va avea loc vineri, 23 decembrie 2022, de la ora 19.30, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Petru și Paul” de pe str. Mureșenilor nr.19. Iată că, după doi ani de pandemie, ne putem întâlni cu toții, fără restricții, pentru a ne bucura de frumusețea colindelor românești, dar și a cântecelor consacrate de Crăciun din repertoriul internațional. Prin acest eveniment, Cvintetul vocal ANATOLY sărbătorește și cei 22 de ani de activitate artistică, încununați de rezultate remarcabile!

Cvintetul vocal ANATOLY este alcătuit din: Andrada Mureşan (alto) – profesor la Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov, Gabriel Baciu (tenor) – inginer CANAM Brașov, licențiat al Facultății de Muzică din cadrul Universității „Transilvania” Brașov, Ciprian Cucu (tenor) – cântăreț bisericesc; student la Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov și Facultatea de Teologie din Sibiu; realizează aranjamentele grupului, Ciprian Ţuţu (bariton) – conf.univ.dr. la Universitatea „Transilvania” Brașov și Universitatea Națională de Muzică din București; dirijorul Corului Academic Radio Bucureşti; realizează aranjamentele grupului și Marius Modiga (bas) – profesor la Seminarul Teologic „Dumitru Stăniloae” din Brașov, precum și dirijorul Corului Concentus – Brașov.

Citeste și:  Cercetat penal după ce a fost oprit în trafic pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Preț bilete: 70 lei/100 lei/130 lei

Biletele se găsesc online pe site-ul www.spectacolebrasov.ro și, fizic, la Sala PATRIA și Librăria „Șt.O. Iosif” din Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.