‘Armonii estivale’ la Opera Brașov

Grădina de vară a Operei Braşov organizează miercuri, 26 august 2020, începând cu ora 19.00, recitalul vocal-instrumental „Armonii estivale”. În cadrul acestui eveniment muzical, îi veţi putea asculta pe soliştii Operei Braşov: Mădălina Bourceanu, Maria Catrina, Aurelia Florian, Corina Klein, Valentina Mărgăraş, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Sonia Hazarian, Carmen Topciu, Adrian Mărcan, Marian Reşte, Ştefan Schuller, Dan Popescu, acompaniaţi la pian de Lioara Frăţilă. Ei vă vor oferi un evantai de bijuterii muzicale din toate genurile, de la lied, operă, musical şi până la canţonete. Veţi putea asculta arii din opera „Mefistofele” de A. Boito, din lucrări inedite cum ar fi romanul muzical „Louise” de G. Charpentier, zarzuela „Las hijas del zebedeo” de R. ChapĂ­, din îndrăgitul musical „My Fair Lady” de Fr. Loewe sau canţoneta „Tu ca nun chiagne” de E. de Curtis, pentru ca desfăşurătorul să fie completat şi de compoziţii româneşti: „Din vise dragi, poeme” de S. Păutza, „Revedere” de A. Eliade şi „Poem pentru Madona de la Neamţ” de Liana Alexandra.

Citeste și:  Alte 2 posturi scoase la concurs la Aeroportul Internaţional Braşov- Ghimbav

Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole. Scenografia este semnată de Rodica Garştea. Regie scenă: Dan Antipa.

Preţ bilete: 15 lei

Sâmbătă, 29 august 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Braşov, Silvia vă invită în lumea plină de veselie şi de culoare a cabaretului unguresc din opereta cu acelaşi nume de E. Kalman, din care vă vom oferi cele mai reprezentative momente. Nu întâmplător, iniţial, titlul lucrării a fost „Trăiască dragostea”, pentru că ne înfăţişează emoţionanta poveste de iubire a Prinţesei Ceardaşului cu prinţul Edwin, dar şi pasiunea Silviei pentru muzică şi dedicarea faţă de publicul său fidel.

Citeste și:  Alte 2 posturi scoase la concurs la Aeroportul Internaţional Braşov- Ghimbav

În distribuţie:

Silvia – Mădălina Bourceanu

Edwin – Alexandru Aghenie

Stazi – Corina Klein

Boni – Liviu Iftene

Cecilia – Asineta Răducan

Feri – Adrian Mărcan

Miska – Lorand Cristian

Generalul – Paul Tomescu

Fetiţele vesele – Alina Ichim, Andromeda Nemeş, Anca Panait, Mihaela Marele

Îşi dau concursul Orchestra, Corul şi Baletul Operei Braşov.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică este semnată de Anda Tabacaru. Asistent regie: Nicoleta Chirilă. Scenografia: Rodica Garştea. Mişcarea scenică: Nermina Damian. Asistent mişcare scenică: Ramona Mezei. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Preţ bilete: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Braşov, str. Bisericii Române nr. 51. Informaţii se pot obţine la telefon: 0268/419.380.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.