Artiștii locali susțin activitatea Muzeului de Artă Brașov printr-o expoziție cu licitație!

Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Galeria Ora0 vă invită miercuri, 11 august 2021, ora 18.00, la o expoziție cu licitație! Un număr de 15 lucrări de artă vor fi oferite de către artiști locali, urmând ca 50-100% din veniturile obținute să fie donate pentru a susține activitatea muzeului în comunitatea locală: cursuri și ateliere pentru membrii comunității, expoziții și proiecte în spațiul public, activități educative extracuriculare cu elevi și studenți.

Printre lucrările pe care publicul va avea șansa să le vadă și să le ia acasă este „Hands of Go(l)d” realizată live de Getty Tatomir în cadrul Nopții Muzeelor 2021 în incinta Muzeului de Artă.

Artiști: Sebastian BEIANU, Dana COATU, Laura CORNEA, DENA, Atena DIAC, Natalia DOMENCO, Ana-Maria GĂLEȚEANU, Flaminia LUCA, Daniela RENCIU, Mădălina SOARE, Edina STOICA, Getty TATOMIR.

Prețul de intrare este 10 lei și include un pahar de vin din partea Restaurantului Terroirs Boutique du Vin. Oaspeții evenimentului se vor delecta pe muzica Alexandrei Ionescu, nai și chitară. Licitarea în cadrul evenimentului este binevenită, dar nu obligatorie.

Expoziția se va putea vizita la Galeria Ora0 până joi, 19 august, între orele 18.00 – 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.