Artiștii români încurajează publicul să se vaccineze printr-o campanie demarată astăzi de Kiss FM, Magic FM și Rock FM

Începând de azi, 10 mai, posturile de radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM difuzează spoturi prin care românii sunt îndemnați să meargă să se vaccineze, pentru a putea reveni cât mai repede la normalitate.

Alături de DJ-ii celor trei posturi radio se vor auzi mesajele artiștilor români, cei pentru care pandemia a însemnat anularea sau amânarea concertelor și lipsa întâlnirilor cu publicul.

Călin Goia, Voltaj: „Mi-e dor de concerte, de întâlnirile cu voi, de călătorii și cred că vaccinul este cea mai sigură și rapidă cale de a reveni la o viață normală„.

Adrian „Baciu“ Igrişan: „Visez la ziua în care mă voi bucura din nou de libertate, ziua în care voi putea cânta”.

Lora: „M-am vaccinat pentru că îmi doresc să vă îmbrățișez fără să fie un pericol și fără să fiu în pericol. Cred că vaccinul este drumul drept spre normalitate.”

Citeste și:  Încă două zile nelucrătoare pentru români: Boboteaza și Sfântul Ioan

Radioul prin tradiție este mijlocul de comunicare la care oamenii recurg în momente de cumpănă, pentru că a fost și rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare. Este un privilegiu de care suntem mândri dar și o responsabilitate pe care ne-o asumăm. Ne-am propus să fim portavocea artiștilor din România și să-i îndemnăm pe români să se vaccineze, pentru că și noi vrem să ne întoarcem la normalitate, vrem să fim alături de ei la concerte și evenimente, tocmai pentru că radioul înseamnă muzică.” Dan Fințescu, director programe Kiss FM.

Kiss FM, Magic FM și Rock FM fac parte din grupul A.G.  Radio Holding, grupul radio numărul 1 în România care operează și posturile tv Kiss TV, Magic TV, Rock TV precum și web radiourile ONE FM si Asha Radio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.