Asemănare izbitoare între videoclipul piesei „Trenulețul” (R.Moldova-Eurovision 2022) și cel al piesei „Mascarada”, lansată de trupa Bandidos cu 10 ani în urmă

Asemănare izbitoare între videoclipul piesei „Trenulețul”, prezentată de trupa Zdob și Zdub în cadrul competiției internaționale Eurovision 2022, și cel al piesei Mascarada”, lansată de trupa Bandidos cu 10 ani în urmă. Remarca a fost făcută chiar de către Victor Solomon, fostul chitarist al trupei.

„Câtă inspirație la colegii din Republica Moldova la Eurovision … noi piesa asta o filmam acum 10 (zece) ani, se cheamă Mascarada, parcă predestinat,.. comparați și voi clipurile. PS. Mi-au atras atenția mai mulți prieteni, altfel nu as pune postarea asta”, a scris Victor Solomon pe profilul personal de Facebook.

Amintim că reprezentanţii Republicii Moldova la Eurovision 2022, Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov, s-au clasat pe locul 7, obţinând 14 puncte din partea juriului şi 239 de puncte de la votanţii din Europa, fiind a doua ţară care a obţinut cele mai multe puncte din partea publicului.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Iată cele două videoclipuri:

One thought on “Asemănare izbitoare între videoclipul piesei „Trenulețul” (R.Moldova-Eurovision 2022) și cel al piesei „Mascarada”, lansată de trupa Bandidos cu 10 ani în urmă”

  1. Singura asemanare e ca ambele au fost filmate intr-un vagon de tren, in rest ZERO asemenari. Nici componistic, nici din punct de vedere al orchestratiei, nici ca text, nici ca mesaj, nimic, zero, nada.
    Eh, se alinta un pic cei de la Bandidos, dar nu-s baieti rai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.