ASR Principele Radu al României va participa la LibFest 2021! Ce alte personalități și-au anunțat prezența la eveniment

Peste 100 de edituri vor participa în această primăvară la LibFest, târgul virtual de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro. 100 de autori romani și internaționali își vor prezenta cele mai noi apariții editoriale sau vor intra în dialog cu cititorii în transmisii live, în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cărții și iubitorilor de lectură din România. Târgul de Carte se va desfășura online, în perioada 25-28 martie 2021. Peste 1 milion de volume și reduceri până la 80%, în 100 de ore de târg online de carte. Maia Morgenstern și Alteța Sa Regală Principele Radu al României, sunt doar doi dintre autorii care vor fi prezenți în cadrul „LibFest”.

Printre ceilalți autori români și internaționale care își vor prezenta cele mai noi apariții editorial,  se număra Eric Emmanuel Schmitt, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Rusti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gáspár György, Petronela Rotar, Ioana Chicet–Macoveiciuc, Ela E.H., dar și Maia Morgenstern sau Alteța Sa Regală Principele Radu al României, așa cum aminteam inițial. Peste 3.000 dintre cărțile prezentate în cadrul LibFest vor avea autograful autorului.

Printre autorii care vor intra în dialog live în cadrul LibFest se numără Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolae, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Niculina Gheorghita, Alec Blenche, Otilia Mantelers, Iv cel Naiv, Tony Mott și mulți alții.

Printre numele confirmate ca participante la evenimentele și dialogurile virtuale se număra Alec Blenche, Alex și Cristina Donovici, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alexandra Lopotaru, Simona Antonescu, Cristina Andone și mulți alții. De asemenea, categoria de Dezvoltare Personală va avea aportul unor autori cunoscuți. Otilia Mantelers va avea un dialog inedit cu președintele Organizației Salvați Copiii, Gabriela Alexandrescu, iar Gáspár György va purta o discuție cu Petronela Rotar.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreaga ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.