Astăzi este ultima zi pentru biletele de tratament, pentru seria din 2 iulie!

Biletele la tratament pentru pensionarii din Braşov, seria 8, cu plecare din 2 iulie au fost primite de Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Braşov.

„Cei cărora le-au fost repartizate bilete în această lună le mai pot cumpăra doar marţi, 25 iunie. După această dată, biletele rămase nevalorificate vor fi scoase la vânzare la liber, iar cine doreşte poate cumpăra un bilet. Cel mai multe locuri sunt pentru litoral, dar şi în staţiuni precum Covasna, Bala, Amara sau Căciulata”, a explicat Delia Tîrcolea, purtător de cuvânt al CJP Braşov.

Dintre cele 342 de bilete alocate în această serie, a opta, 40 sunt cu titlu gratuit, pentru beneficiarii de legi speciale. Din martie şi până acum, Braşovului i-au fost alocate 949 de bilete de tratament, iar 878 au fost valorificate. La Casa Judeţeană de Pensii Braşov au fost depuse peste 6.200 de solicitări pentru un bilete de tratament, pentru tot anul 2019.
Pentru o cură de tratament de 16 zile, pensionarul plăteşte 50% din valoarea pensiei sau, dacă şi lucrează – 50% din valoarea brută a venitului.

Citeste și:  Kärcher a curățat Teatrul Sică Alexandrescu și Piața Sfatului din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.