Astăzi începe Programul „Litoralul pentru toţi” 2021!

Românii care își doresc să petreacă câteva zile de relaxare în staţiunile litoralului românesc, se pot caza începând de azi, 21 mai până pe 20 iunie, cu tarife reduse, prin programul „Litoralul pentru Toţi”, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

Aproximativ 50 de unități de cazare din toate staţiunile participă în cadrul proiectului cu peste 4.000 de locuri de cazare. Tarifele din aceasta perioadă sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon.

În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de criza sanitară și de restricțiile impuse în acest context, continuam programul ”Litoralul pentru toți”, o tradiție instituită cu 19 ani în urmă pentru a le oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării”, se arată în comunicat al Federației.

Citeste și:  În minivacanța de Ziua Națională, CFR Călători adaptează capacitatea de transport prin suplimentarea trenurilor cu vagoane, pentru asigurarea mobilității spre destinațiile dorite

Astfel, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de trei stele din staţiunea Neptun şi costă 80 de lei pe noapte pentru două persoane. La polul opus se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de patru stele, două persoane vor plăti pentru minimum cinci nopţi cazare, cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei pe noapte, scrie Agenția de presă Rador.

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 38 şi este unicul program social din România susţinut integral de patronatele hoteliere autohtone.

Perioada de dinaintea sezonului estival în care prețurile la cazare sunt mult mai mici este cuprinsă între 21 mai și 20 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.