Astăzi începe sezonul de schi în Bușteni. Se deschide pârtia Kalinderu

Vineri, 2 decembrie, începe sezonul de schi în Bușteni. Va fi deschisă pârtia Kalinderu, iar localnicii și copiii vor avea parte și de o surpriză.

Primarul orașului Bușteni Mircea Corbu a anunțat că pârtia Kalinderu va fi funcțională, iar localnicii și copiii vor beneficia de gratuitate vineri timp de trei ore.

„Începând din 2 Decembrie, pârtia Kalinderu va fi funcțională, cetățenii orașului Bușteni și copiii putând beneficia de gratuitate pentru serviciile oferite, mâine în intervalul orar 11.00 – 14.00”, a transmis Mircea Corbu.

Acesta susține că autoritățile sunt pregătite pentru buna funcționare a domeniului schiabil, după ce în acest an au preluat administrarea acestuia.

„Suntem pregătiți pentru buna funcționare a domeniului schiabil, sperăm ca în curând să apară zăpada, pentru a trăi cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă”, a adăugat primarul.

Foto: Arhiva
Citeste și:  Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav este pregătit pentru momentul 31 martie 2024, care marchează intrarea României în Spaţiul Schengen aerian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.