Astăzi, meci decisiv pentru Corona, în etapa a 25-a din Divizia A

Aproape de finalul campionatului, Corona Brașov dă piept cu CSM Unirea Slobozia, adversara directă pentru locul 2 al clasamentului, cel care va asigura participarea la meciurile de baraj pentru accederea în Liga Florilor.

Corona Brașov se află în acest moment pe poziția a doua, la numai 3 puncte în fața formației din Slobozia și la numai 2 puncte în spatele primei clasate, CSM Galați. Dar are nevoie de victorie sau de cel puțin un egal în acest meci pentru a-și păstra poziția și a juca barajul pentru Ligă.

Meciul va fi unul dificil, ceea ce l-a făcut pe Alin Bondar, antrenorul Coronei, să declare:

„Miercuri seara ne așteaptă o partidă foarte importantă, în care va trebui să fim foarte atenți și foarte concentrați. Întâlnim o echipă (din cele două) care ne-a învins în turul acestui campionat. Nu trebuie să uitam desfășurarea acelui joc, nu trebuie să fim păcăliți de rezultatele lor în disputele cu echipa din Galați, pentru că în jocul împotriva noastră va fi o cu totul altă abordare! Dorim să continuam evoluțiile din returul campionatului, iar în acest duel sper să obținem ceea ce ne propunem!”.

În acest moment, CSM Galați are 54 de puncte acumulate în 20 meciuri, în timp ce Corona are 52 de puncte din tot atâtea meciuri. Pe locul 3 se află CSM Unirea Slobozia cu 49 de puncte din 20 de meciuri.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

CSM Galați are doar două înfrângeri în acest sezon, ambele administrate de Corona Brașov, în timp ce Corona are 17 victorii, un egal și două înfrângeri, iar CSM Unirea Slobozia, 16 victorii, un egal și trei înfrângeri.

Meciul va avea loc la Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași”, astăzi, 25 mai, începând cu ora 18.30. Biletele, în valoare de 5 lei, sunt puse în vânzare online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea. La casieria Sălii Sporturilor, biletele se pot achiziționa cu o oră înaintea fluierului de start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.