ASUM a sesizat la comisia de disciplină abuzurile de la Orfelinatul Codlea

După o lungă perioadă de timp, Protecția Copilului scoate la concurs „controversatul” post de secretară la orfelinatul din Codlea. Această activitate a fost prestată și remunerată vreme îndelungată de către Paraschivescu Georgeta, ilegal(opinia noastră), potrivit ASUM.

ASUM a sesizat și comisia de disciplină în acest caz. La finalizarea cercetării comisia de disciplină a propus sancționarea disciplinară a șefei de orfelinat Lăcătușu Mirela cu diminuarea salariului pe o perioadă de trei luni. La concursul anunțat și-a depus dosarul și cea care a prestat acest serviciu până în prezent, respectiv Paraschivescu Georgeta. Chiar dacă acolo ar fi nevoie de personal de specialitate care să lucreze cu copii, se pare că acest aspect nu reprezintă o prioritate, este lipsit de importanță.

Important, vital chiar, este secretara lui Lăcătușu Mirela! Ca să nu existe discriminare, propunem ca fiecare șef de orfelinat să beneficieze de secretară proprie, de ce nu? Prin „târg” se vorbește că acesta ar fi un concurs cu câștigător cunoscut! Așa să fie oare? Lăcătușu Mirela și Paraschivescu Georgeta sunt legate de o veche și trainică prietenie.

Cei care au „îndrăznit” să comenteze pe acest subiect au fost amenințați de Lăcătușu Mirela cu o „eventuală” restructurare! Grav este că în acest context sunt folosite numele unora din conducerea Protecției Copilului Brașov. Vom urmări atent modul în care se desfășoară acest concurs și rezultatul final al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.