Atacantul braşovean Rareş Burnete a semnat cu US Lecce

„Ne bucurăm că echipe din campionate puternice ale Europei se interesează de jucătorii noştri. Rareş a fost împrumutat la Lecce, cu opţiune obligatorie de cumpărare în vara anului 2021. Îi mulţumim lui Rareş şi îi urăm succes la noua echipă. După activarea transferului definitivm cubul SR Braşov va încasa suma proporţională perioadei în care Rareş a fost legitimat. Le mulţumesc tuturor antrenorilor care s-au ocupat de Rareş Burnete până în acest moment şi familiei lui pentru că a avut încredere în noi”, a declarat Ciprian Jurubescu, managerul general al SR Braşov.

„Mă bucur că s-a realizat acest transfer. Este un pas înainte în cariera mea. Aştept cu nerăbdare să ajung în Ialia şi să încep munca la noua mea echipă. Sunt fericit că am avut şi şansa de a juca la SR Braşov. Mi s-a îndeplinit un vis din copilărie. Le mulţumesc profesorilor care au avut grijă de mine până acum şi le promit că nu îi voi dezamăgi”, a menţionat Rareş Burnete.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

În această săptămână, Rareş Burnete este la lotul naţional U17 al României. După incheierea acţiunii, el va pleca în Italia şi va intra în programul formaţiei US Lecce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.