Atelier de împâslit cu acul pentru copii la Centrul Cultural Reduta cu ocazia zilei Internaționale a Copilului

Centrul Cultural Reduta vă invită să vă alăturați în sărbătorirea Zilei Internaționale a Copilului printr-un atelier special de împâslit cu acul. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la ora 13:00, în Sala de Consiliu.

Participanții la atelier vor avea ocazia să învețe primii pași în arta împâslirii cu acul, folosind lână netoarsă pentru a crea obiecte minunate.

Sub îndrumarea pricepută a artizanului Oana Calcea, copiii vor da viață zânelor fermecate, inspirate din povești și basme.

Oana Calcea, pasionată de meșteșuguri tradiționale și lucrul manual, este bucuroasă să împărtășească cunoștințele și experiența sa.

„Numele meu este Oana, fiica lui Dănuț-Ioan și Ioana, născută în Brașov și crescută într-o familie modestă. Viața m-a pus la încercare de la o vârstă fragedă, pierzându-mi mama când aveam doar 19 ani. Am învățat să mă descurc și să mă întrețin singură, lucrând în diverse domenii, de la vânzări și imobiliare la turism, călătorind între Londra, Cipru și altele.

Citeste și:  Lumea veche a satului, readusă la viață cu ajutorul arhivelor. Proiect cultual inedit în Țara Făgărașului

Mă simt influențată de bunica mea din partea tatălui, care mi-a insuflat dragostea pentru lucrul manual. Din 2015, m-am dedicat creării de pături împletite și zâne din lână împâslită. Am renunțat chiar și la un post de conducere pentru această pasiune, care mă face mai fericită și mai independentă. Produsele mele, realizate manual din 100% lână merinos, au călătorit în întreaga lume, ajungând în SUA, Australia, Taiwan, Germania, UK și Austria.”

Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0726349790. Numărul de locuri disponibile este limitat la 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.