Atenție șoferi! Week-endul acesta va fi jale pe șosele – polițiștii vor fi din metru în metru

Atenție șoferi! Poliția Rutieră Brașov iese weeked-ul acesta cu toate radarele din dotare în stradă. În plus, străzile vor fi împânzite de echipaje de Poliție cu etilotest și drugtest. Este alertă de gradul zero în tot județul. În paralel cu verificările vitezei, îmbibației alcoolice și a consumului de substanțe psihoactive, polițiștii vor verifica și documentele mașinilor.”Toleranță zero față de orice abatere”, este deviza sub care se desfășoară acest week-end de foc.
„Serviciul Rutier Brașov, împreună cu celelalte unități de poliție rutieră, va organiza și desfășura activități specifice pe raza de competență, pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc viteza maximă admisă pe sectoarele de drumuri publice, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.