Au început înscrierile pentru ediția aniversară a Festivalului de Muzică „Brașov Live Fest” 2022

Ediția aniversară (V) a Festivalul Național de Muzică „Brașov Live Fest” se va desfășura în perioada 28-29 mai 2022, la Sala Patria din Brașov. Evenimentul este dedicat tinerelor talente din domeniul muzicii, iar înscrierile pentru preselecție pot fi făcute până pe 8 mai 2022, printr-un dosar ce trebuie expediat în format electronic. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Art Respect.

Proiectul își propune valorificarea potențialului creator al copiilor, descoperirea de noi talente interpretative, promovarea muzicii de calitate, afirmarea și lansarea tinerelor voci, stimularea competitivitătii, dezvoltarea simțului artistic, motivarea și recunoașterea competențelor acumulate.

Concursul se va desfăsura pe două zile și va fi structurat pe 3 Secțiuni (interpretare muzică uşoară repertoriu românesc, repertoriu internaţional și interpretare muzică populară) și 6 Subsecțiuni, împărțite pe 8 categorii de varstă.

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii
Foto. Elena Moisa

„Concursul național de interpretare „Brașov Live Fest” este un proiect pe care l-am inițiat în anul 2017, iar în luna mai anul acesta ne vom bucura de ediția cu numărul 5. Concursul a fost creat din dorința de a oferi oportunitatea participanților de a afla care este nivelul lor real în acel moment, de fapt de a le oferi oportunitatea concurenților de a se autoevalua. Concursul este organizat pe niveluri de pregătire și categorii de vârstă astfel încât fiecare concurent să fie evaluat în etapa corectă în care se află. Notele sunt la vedere, sunt date în timp real, astfel că imediat după prestatia artistică fiecare jurat va ridica plăcuța cu nota pentru concurent. Desigur că stimulăm competitivitatea, dar cu sine însuși! Avem un barem prin care stabilim premiile pe care le oferim și am ales această modalitatea de jurizare transparentă și asumată, deoarece ne dorim ca prin acest concurs să motivăm și să ajutăm la evoluția unui tânăr artist într-un alt mod. Iar prin faptul că la fiecare ediție atât numărul participanților, cât și nivelul acestora exprimat prin notele juraților crește, este cel mai elocvent feed-back pozitiv pe care îl primim și care ne determină să mergem încrezători mai departe! Vă invităm să ne bucurăm de emoțiile scenei reale, vă așteptăm cu drag la Brașov!”, a transmis Elena Moisa, Președinte al Asociației Culturale Art Respect.

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

Cei interesați să participe în cadrul concursului, găsesc regulamentul complet aici, pe pagina web a organizatorului. Data limită de înscriere este 8 mai 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.