Aurel Mitran, considerat primul manager și impresar rock din România, a murit la 68 de ani

Aurel Mitran a murit la vârsta de 68 de ani. Aurel Mitran este considerat primul manager și impresar rock din România. În anii ’80 s-a ocupat de cele mai de succes trupe ale perioadei, Compact și Holograf, iar după 1990 a adus primele nume mari ale scenei mondiale în concerte în România.

Le-a fost alături lui Nicu Alifantis și Alexandru Andrieș, a impresariat marile trupe rock ale anilor ’80, a fost primul care a adus pe scenele noastre mari artiști din sfera world music, precum Al Di Meola, Cesaria Evora, Lhasa de Sela, Bobby Mc Ferrin. De asemenea, a lucrat la Teatrul Tănase, Teatrul Mic, Teatrul de Comedie și Teatrul Ion Creangă.

Citeste și:  Începe cea de-a III-a ediție Orchestra's Conductor Competition

Ne este extrem de greu sa acceptam ca Aurel Mitran nu mai este. Pentru noi a fost unul dintre cei mai importanti oameni, prieteni, profesionisti din viata si cariera noastra. Cuvintele sunt putine ca sa exprime intreaga noastra recunostinta pentru el.Drum bun printre stele, prieten drag. N-ai fost niciodata “too old to rock’n’roll”, dar cu siguranta “too young to die”! Sa te odihnesti in pace. Vei ramane pentru totdeauna in inimile noastre! 🖤, au scris pe pagina oficială de Facebook cei de la Holograf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.