Autobuzele RATBV de pe Linia 540 vor avea stații și în comuna Teliu

Locuitorii comunei Teliu vor beneficia de marţi, 25 ianuarie 2022, de serviciul de transport public de persoane efectuat de RATBV, deoarece Asociaţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Braşov a autorizat ca autobuzele de pe linia 540 (Braşov – Vama Buzăului) să oprească şi în trei perechi de staţii din Teliu.

Decizia Asociaţiei are caracter experimental, până la sfârşitul lunii martie a acestui an şi vizează opriri, pe ambele sensuri de deplasare, pe raza comunei Teliu în staţiile PECO, Primărie şi Şcoală Teliu Vale, toate situate pe Drumul Naţional 10.

Graficele cu orarele de circulaţie ale liniei 540 vor fi afişate în cele trei noi perechi de staţii, precum şi pe site-ul societăţii, respectiv www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”. Atât în staţiile de pe traseul liniei 540, cât şi pe site-ul menţionat va fi afişat şi Planul tarifar.

Citeste și:  Târgurile volante din Brașov, programate în acest weekend, anulate din cauza vremii nefavorabile

În privința plății călătoriilor pentru persoanele care folosesc la îmbarcare/debarcare stațiile de pe traseul Liniei 540 aflate pe raza comunei Teliu, în perioada 25 ianuarie 2022 – 31 martie 2022, acestea sunt următoarele:1. Pe traseul Vama Buzăului – Teliu – Prejmer și retur sunt valabile:- Bilet cu 2 călătorii între Prejmer – Vama Buzăului sau retur, cu prețul de 10 lei;- Abonament lunar între Prejmer – Vama Buzăului sau Vama Buzăului – Prejmer, cu prețul de 99 lei;2. Pe traseul Teliu – Brașov și retur sunt valabile următoarele titluri de călătorie:- Bilet 2 călătorii Zona 5, cu prețul de 18 lei;- Abonament lunar 1 linie Zona 5, cu prețul de 220 lei (experimental, până în data de 31 martie 2022).

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Plata călătoriei se poate face cu bilete achiziţionate prin aplicaţia „24pay”, bilete de hârtie cumpărate de la casieria din Terminalul Triaj Braşov, de la firmele partenere din Vama Buzăului sau de la şoferi, precum şi cu cardurile de transport RATBV ce se pot încărca la orice punct de vânzare al societăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.