Autorul accidentului de pe Bulevardul Griviței era beat și nu avea permis

Un basarabean de 48 de ani care nu deține permis de conducere, a provocat accidentul rutier de noaptea trecută, de pe Bulevardul Griviței. Cetățenul moldovean a intrat cu mașina pe contrasens unde s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar. Șoferii celor două mașini au fost transportați la Spitalul Județean Brașov pentru a primi îngrijiri. Polițiștii au constatat că basarabeanul se afla în stare avansată de ebrietate. I-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
„La data de 3 iulie, în jurul orelor 22.30, pe bulevardul Griviței din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. Un bărbat, în vârstă de 48 ani, cetățean al Republicii Moldova, care conducea un autoturism dinspre strada Aurel Vlaicu către Stupini a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar.
În urma impactului au rezultat 2 victime (conducătorii auto), care au fost transportate la spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alin Ivan.
Cetășeanul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunlor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „vătămare corporală din culpă”.

Citeste și:  Brașov: Începe prima campanie de dezinsecție din acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.