Autospecialele care asigură viabilitatea pistei de la Aeroportul Brașov au intrat în funcțiune

Cele două autospecialele cu plug, perie și autosuflantă au fost puse în funcțiune pentru a curăța pista Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.

„Cele două autospeciale dotate cu plug, perie şi autosuflantă pe care le-am achiziţionat pentru asigurarea viabilităţii pistei şi suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au intrat în funcţiune. Cu ajutorul lor, pista este curăţată şi pregătită pentru zborul de calibrare pe care îl vom realiza peste câteva zile. Este esenţial ca pe pista de decolare-aterizare să nu existe niciun fel de resturi sau impurităţi care ar putea cauza probleme avionului Autorităţii Aeronautice Civile Române cu ajutorul căruia vom realiza reglajul echipamentelor de radionavigaţie. De aceea, în aceste zile premergătoare zborului ne asigurăm că totul este în ordine pe cei 126.000 de metri pătraţi ai pistei”, a transmis Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Citeste și:  Hub-IN - Mobilierul urban proiectat de elevii și studenții brașoveni este de astăzi amplasat în centrul Brașovului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.