Avantgarden 3, intoxicat de un producător din zonă: Azi-noapte oamenii i-au ‘bătut în poartă’ FOTO+VIDEO

Locuitorilor din Cartierul Avantgarden le-a ajuns cuțitul la os, oamenii s-au săturat de mirosurile toxice pe care trebuie să le îndure aproape zilnic. În plină vară, oamenii trebuie să stea cu geamurile închise la apartamente pentru ca mirosurile de substențe toxice să nu le intre în case.

Locuitorii îl acuză pentru întreaga poluare pe producătorul de furnir de lângă ei și pe care l-au mai reclamat în trecut. Zadarnic, autoritățile nu au luat nicio măsură. Producătorul își continuă nestingherit activitatea.
Aseară, însă, oamenii nu au mai suportat. Toată seara fumul gros și mirosurile toxice au venit spre blocuri. În apartamente nu se mai putea respira. Cu geamurile închise, oamenii aveau senzația că se sufocă.

Citeste și:  S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea rețelei de gaz din comuna Lisa. Investiție de 10,8 milioane de lei

Disperați oamenii au început să ceară ajutor la 112.


Nu au mai așteptat veșnicul „vom analiza, vom lua măsuri” ci s-au dus la poarta producătorului de furnir să-i ceară socoteală.

În zonă au apărut Pompierii, Garda de Mediu și Poliția Locală. Au inspectat zona și au plecat ca de obicei. Vor continua cercetările la lumina zilei, cu reprezentantul fabricii. Oamenii au plecat la casele lor, descumpăniți de neputința autorităților. Un gând îi frământă pe toți: „Oare cine i-a dat acestul producător ‘OK-ul’ să funcționeze sub geamurile oamenilor?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.