Azi începe Electric Castle, cel mai aşteptat festival muzical al verii

Astăzi începe Electric Castle, cel mai aşteptat festival muzical al verii. 250 de artişti din 23 de ţări de pe trei continente se vor afla începând de astăzi, la ediţia din acest an a Electric Castle, eveniment desfăşurat timp de zece zile în peste 20 de puncte din Bonţida şi Cluj-Napoca, scrie Agerpres.

Este vorba de o „experienţă rural – urbană nemaiîntâlnită”, un festival care implică peste 10.000 de participanţi şi 15.000 ore de muzică diversă şi de calitate, arată organizatorii. Line-up-ul „EC_Special” se întregeşte cu o nouă listă de 40 de artişti, care vor urca pe cele 15 scene din Bonţida şi Cluj-Napoca, între 6 şi 15 august.

Citeste și:  Atenție drumeți montani! Munții Făgăraș îngheață - echipamentul de iarnă, obligatoriu!

Această ediţie, conform organizatorilor, pune în prim-plan diversitatea şi experimentul, provocându-i pe participanţi să descopere noi artişti, noi stiluri muzicale şi noi perspective asupra realităţii cotidiene, în vremuri în care mobilitatea şi planificarea au devenit provocări.

Weekendul Bonţida, între 6 şi 8 august, va fi unul „vibrant”, HOSH aducând „ritmuri hipnotizante” pe domeniul Castelului Banffy şi conturând „o atmosferă electrizantă”.

Tot la Bonţida, atmosfera de festival va fi menţinută de artişti precum Riton, cunoscut în special pentru lansarea melodiei „Friday”, alături de Nightcrawlers, „un single devenit celebru în toată lumea”.

O altă prezenţă care contribuie la caracterul experimentalist al EC_Special este trupa IMPEX, „o reprezentare cât se poate de autentică de progressive psychedelic rock, cu influenţe orientale”, după cum spun organizatorii.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

DJ şi producător de succes, dar şi un artist complet, Matador vine la Bonţida „pentru un show de senzaţie”, artistul primind distincţia de „cel mai bun interpret LIVE”, în 2014 şi 2016, la International DJ Awards, în Ibiza. La Bonţida va performa şi francezul Rodriguez Jr, „cel pentru care muzica electronică nu mai are secrete”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.