Badminton: Sportivii ACS Kids Tâmpa, cinci medalii la Cupa României U13

La București, zilele trecute a avut loc Cupa României U13 și U23 la badminton, competiție organizată de Federația Română de badminton și găzduită de Clubul Sportiv Școlar 6 din capitală.
Sportivii ACS Kids Tâmpa, pregătiți de antrenorul Dan Stegaru, au avut parte de un concurs foarte reușit, obținând nu mai puțin de cinci medalii. Maxim Iacob a luat aurul la simplu-băieți, iar împreună cu Victor Vizi a adus aceeași medalie și la dublu-băieți.
Același Maxim Iacob a făcut echipă cu Amalia Vlad la dublu-mixt, competiție în care cei doi sportivi brașoveni au obținut medalia de bronz.
Jucătorii de badminton ai Kids Tâmpa au adus alte două medalii de bronz, obținute în tandem cu o sportivă a CSO Voluntari. Astfel, la dublu-fete Amalia Vlad a făcut echipă cu Sofia Dumitru, de la clubul iflovean, aceasta din urmă fiindu-i parteneră și lui Victor Vizi, la dublu-mixt.
Jocuri bune a reușit și David Farca, care s-a oprit în sferturi, în proba de dublu. De asemenea, de apreciat este și evoluția lui Rareș Garalbatin, care, în scurt timp, la doar 17 ani, a ajuns să reprezinte ACS Kids Tâmpa la categoria U23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.