Bărbat cercetat după ce a condus autoturismul sub influența substanțelor interzise

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 24 noiembrie 2022, în jurul orei 11.25, polițiștii au oprit un bărbat, în trafic, care conducea un autoturism pe strada Lungă, din municipiul Brașov, județul Brașov.

S-a procedat la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței substanțelor interzise în organism, iar rezultatul a fost pozitiv pentru substanța ”Benzodiazepine”.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței interzise.

Citeste și:  Aproape 61% dintre angajați consideră că biroul ideal trebuie să fie într-un campus multifuncțional cu tipuri diferite de spații unde pot lucra așa cum au nevoie

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.