Bărbat din Săcele, pus la punct de concubină

La data de 09 martie a.c., lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele, au reținut pentru 24 ore un bărbat din municipiul Săcele județul Brașov.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, ar fi amenințat-o și ar fi distrus obiecte din locuință, în timp ce se afla la domiciliul comun din municipiul Săcele, județul Brașov.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.
De asemenea, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie”, ”distrugerea” și „amenințarea”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin organizează dezbaterea publică finală a programului „Pactul Pentru Tineri”, la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.