Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni pentru furt

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În fapt, la data de 03 octombrie 2021, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale situate în municipiul Brașov, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi trecut de linia caselor de marcat cu mai multe bunuri din incinta societății, fără a achita contravaloarea acestora.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 46 ani și au stabilit valoarea prejudiciului creat la peste 875 lei, acesta fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Citeste și:  Ghidul de finanțare pentru sprijinirea investițiilor destinate producției de compost pe bază de gunoi de grajd și alte deșeuri agricole compostabile a fost pus în consultare publică

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.