Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni, pentru violare de domiciliu și distrugere

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violarea de domiciliu” și „distrugerea”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 18 iunie 2022, în jurul orei 22.55, un bărbat, în vârstă de 42 ani din municipiul Codlea, ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil situat în localitatea Vulcan, județul Brașov, unde ar fi provocat mai multe distrugeri la nivelul ușii de acces în imobil și la nivelul zidului locuinței. De asemenea, bărbatul ar fi distrus și un televizor, ce se afla într-una din camerele imobilului.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, instanța a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.