Bărbat reținut după ce a furat dintr-un magazin din Brașov

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat, de 47 de ani, și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, după ce ar fi sustras produse dintr-un magazin, din municipiul Braşov.

Astfel, la data de 26.01.2023 Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui magazin, din municipiul Brașov, a depistat o persoană care trecuse de linia caselor de marcat, fără a achita produsule pe care le avea supra sa. 

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că, aceeaşi persoană a sustras şi în data de 23,01,2023 bunuri din magazin.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt. De asemenea, prin ordonanța emisă de către aceștia s-a dispus și reținerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate și introducerea ei în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Citeste și:  Președintele României continuă vizita oficială în Emiratele Arabe Unite

Dosarul astfel constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.