Barna: La 32 de ani de la revolta muncitorilor de la Braşov, justiţia nu ne spune cine au fost cei care au anchetat şi torturat

Reacție surprinzătoare a șefului USR, Dan Barna. Preşedintele USR s-a revoltat împotriva justiției din România la care a lansat un atac extrem de dur. Acesta a postat un mesaj pe Facebook în care vorbește despre ambiguități și complicități toxice în Justiția din România. Dan Barna este revoltat că procurorii nu au reușit să rezolve un dosar nici la mai bine de 30 de ani de la petrecerea faptelor, justiţia nu reuşeşte să spună „cine au fost cei care au anchetat şi torturat cetăţeni care îşi cereau drepturile”.

„La 32 de ani de la revolta muncitorilor de la Braşov, dosarul acelor evenimente e încă plimbat prin diferite birouri de procurori. 32 de ani mai târziu, justiţia nu reuşeşte să ne spună clar cine au fost cei care au anchetat şi torturat cetăţeni care îşi cereau drepturile. 32 de ani în care adevărul e ţinut departe de ochii noştri, iar dreptatea nu e oferită victimelor”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Citeste și:  Peste 9.000 de cetăţeni ucraineni au intrat sâmbătă în România

El susţine că „ambiguităţile şi complicităţile care fac ca acest dosar să nu aibă soluţie nici acum sunt toxice”. „Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul şi ne anulează viitorul”, consideră Barna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.