Bastionul artiștilor va răsuna pe acorduri de Beethoven

Astăzi este o zi cu semnificații pentru cei care iubesc creațiile beethoveniene! Emoții și trăiri, cam tot atâtea câți participanți vor fi în Bastionul Artiștilor, locul în care publicul meloman s-a obișnuit deja cu concertele în aer liber din această stagiune estivală. În varianta restrânsă, ce-i drept, și cu respectarea normelor de prevenție în vigoare după aceasta perioadă pandemică.

Cu sufletele deschise, artiștii Filarmonicii Brașov sunt pregătiți să transmită, nu doar vibrații muzicale ci și vibrații ale inimii, celor ce simt această muzică și altfel. Dirijorul concertului ce aduce în fața publicului programul Beethoven este maestrul Cristian Oroșanu, dirijor angajat al Filarmonicii Brașov.

“Am propus Simfonia a VII-a și Uvertura Egmond, două piese care se potrivesc bine una cu alta. Avem o orchestră mai redusă decât se uzează pentru acest program, dar m-am gândit că se potrivește cu ce avea Beethoven la dispoziție în acele vremuri. Cumva, iată că susținem concertul în varianta de epocă.” (Cristian Oroșanu).
Așadar, vă asteptam joi, 23 iulie 2020, Ora 19.00 – BASTIONUL ȚESĂTORILOR la concertul Orchestrei Simfonice, sub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu.
În program:
L. van Beethoven
Uvertura „Egmont” op. 84
Simfonia a VII-a în La major op. 92

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.