Băut şi cu numere de înmatriculare expirate

La data de 07 iunie a.c, în jurul orei 02,00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 22 ani, din județul Buzău, care a condus un autoturism pe str. Calea Făgărașului din municipiul Brașov.
Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul autorizația de circulație provizorie a autovehicului este expirată din luna noiembrie anul 2018.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.59 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Citeste și:  Brașoveanca Timea Lőrincz, prezentă în Geneva la o vizită de lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.