Becali s-a mişcat mai repede! Edjouma, dorit şi în Polonia înainte să semneze cu FCSB

Malcom Edjouma (25 de ani) a ajuns, miercuri, la FCSB pentru că Gigi Becali s-a mişcat mai repede decât un club din Polonia şi a reuşit să bată palma cu Valeriu Iftime, unul dintre partenerii preferaţi de afaceri din ultimii ani, potrivit LookSport.

Mijlocaşul central, care a impresionat în acest sezon prin cele patru goluri şi trei pase decisive, dar şi prin travaliu, forţă şi echilibrul oferit la mijlocul terenului, devenise un nume interesant pentru mai multe cluburi, iar agenţii săi porniseră, marţi seară, discuţii pentru un transfer în Polonia. 

Impresionat, la rândul său, de calităţile fizice şi tehnice ale lui Edjouma, Becali a plusat, cu 330.000 de euro şi împrumutul lui Denis Haruţ la Botoşani, iar afacerea s-a închis pe repede-înainte, mijlocaşul semând un contract pe patru ani şi jumătate:

Citeste și:  Căldura se retrage, vremea se răcește și apar ploile

”Vă spun în premieră că aseară am mai primit o ofertă pentru Edjouma, de la o echipă din Polonia. Îi mulţumesc însă prietenului şi partenerului meu, Mihai Joiţa, care m-a ajutat foarte mult ca jucătorul să ajungă la FCSB”, a pus impresarul Florin Vulturar. ”Edjouma este un jucător cum eu nu am mai văzut până acum. De 20 de ani caut asta, caut un astfel de fotbalist. Un închizător, dar care să ştie să iasă cu mingea la picior, care să dribleze, care să paseze, care să urce în atac şi care să ştie să şi marcheze.

E unicat. Este genul de fotbalist pe care mi-l doresc de când am intrat în fotbal, dar pe care nu-l găseam”, a declarat Becali, la puţin timp după transfer, anunţând că Edjouma îl va scoate din echipa de start pe Adrian Şut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.