Biblioteca Judeţeană Braşov găzduieşte, mâine, un eveniment marca Editura Pavcon. Vor fi lansate 15 volume semnate de mai mulţi scriitori


Sâmbătă, 8 aprilie 2023, începând cu ora 12.30, Biblioteca Judeţeană Braşov va găzdui un eveniment de lansare de cărţi în cadrul căruia vor fi lansate 15 volume semnate de mai mulţi scriitori, dintre care menţionăm pe Dan Apostol, Anamaria Borlan, Rodica Bretin, Alexandra Gold, Alexandru Lamba, Constantin Pavel, Dodo Niţă.

Vor fi lansate cărţi de literatură SF,volume de proză, bandă desenată, legende şi poveşti ilustrate.
Editura Pavcon va oferi publicului braşovean noutăţi editoriale, dar şi reeditări precum Războinicii lumii de dincolo de Dan Apostol. O apariţie a anului 2022 este culegerea de proză fantastică “Ziua Victoriei” dedicată spiritului de luptă al poporului ucrainean, inspirată de o idee a lui George Lazăr şi al cărui profit este donat copiilor ucrainieni pentru rechizite şcolare.

Alte titluri ce se vor lansa sunt “Axa timpului” de Anamaria Borlan, “Ultima frontier” de Rodica Bretin, “Extra-Terestrul şi Arta de a trăi” de Constantin Pavel. Pe lângă acestea vor fi “Nopţi albe la Leningrad” de Dodo Niţă, benzile desenate intitulate “Poveşti din lumi şi timpuri’, scenariul de Alexandru Lamba şi cu ilustraţiile de Alexandra Gold, “Legenda Florii Soarelui”, carte pentru copii în colaborare Antonela Lungu (text) şi Alexandra Gold (artist ilustrator).

Lansările de carte vor fi urmate de sesiuni de autografe.
Intrarea la acest eveniment este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.