Bogdan Cojocaru: ‘PNL să renunţe la OZN-ul cu ANTICIPATELE și să se ocupe serios de CRIZA CORONAVIRUSULUI’

Deputatul PSD, Bogdan Cojocaru, susţine că PNL ar trebui să revină cu picioarele pe pământ şi să renunţe la OZN-ul cu anticipatele, pentru a se ocupa serios de criza coronavirusului, dar şi pentru a urni proiectele mari de infrastructură.

Bogdan Cojocaru afirmă că inclusiv parlamentarii PNL sunt “buimăciţi“, iar unii dintre ei nici nu ştiu dacă să voteze sau nu propriul Guvern.
“Asistăm la o comedie care nu se mai termină. De trei luni discutăm doar de subiectul anticipatelor, în timp ce problemele presante pentru ţară sunt amânate. E un dezinteres evident al PNL faţă de guvernare. În loc să se ocupe serios de criza coronavirusului, dar şi să urnească marile proiecte de infrastructură, liberalii tot agită tema anticipatelor. Ar trebui ca PNL să revină cu picioarele pe pământ şi să renunţe la OZN-ul cu anticipatele“, a declarat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.
Șeful tinerilor social-democraţi aminteşte că liberalii n-au făcut nimic pentru a demara proiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, după ce “în campaniile electorale de anul trecut, când era în opoziţie, PNL mai avea puţin şi îşi trimitea membrii de partid cu lopeţile pe şantier“.
“Românii încep să se lămurească în privinţa intenţiilor PNL. Am văzut săptămâna trecută, la audierile din comisii, aceleaşi personaje de desen animat şi aceleaşi figuri lipsite de consistenţă şi de viziune. L-am văzut pe domnul Florin Cîţu îndrăgostit de şedinţele foto. Probabil că memoria telefonului său nici nu mai are spaţiu pentru un nou selfie“, susţine liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru. El adaugă că “balonul galben umflat de preşedintele Klaus Iohannis începe să piardă din altitudine“ şi că “în curând alegătorii de dreapta se vor prinde că OZN-urile liderilor liberali nu ţin loc nici de autostrăzi şi nici n-au vreo şansă în lupta cu coronavirusul“, a declarat Bogdan Cojocaru.

Citeste și:  Premieră la Brașov: primul turn de control virtual din Europa de Est și din România se montează, în aceste zile, pe Aeroportul Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.