Bomba anului în sport. Mircea Lucescu vrea sa preia clubul Dinamo

Ionut Negoita a sustinut astazi o conferinta de presa in care a vorbit despre situatia in care se afla clubul in acest moment si a tinut sa lamureasca fiecare lucru legat de partea financiara a clubului. Patronul „cainilor” a spus ca este dispus sa cedeze 51% din actiuni pentru suma de 1 leu. Mircea Lucescu ar fi interesat să investească la Dinamo, club care a ajuns într-o situație financiară disperată

Mircea Lucescu a afirmat că ar fi interesat să investească la Dinamo, în condițiile în care Ionuț Negoiță a anunțat că predă 51% din acțiunile clubului pentru 1 leu. Omul care ar prelua pachetul majoritar ar trebui să investească urgent 500.000 de euro pentru a acoperi datoriile care nu suportă amânare.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

„Sună interesant ce spune Negoiță și trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt doar de 500.000 de euro. Eu am auzit că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro.

Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum așa? Îți dai seama că multă lume e interesată! Și eu, și oricine. Vedem ce se întâmplă”, a declarat Lucescu pentru fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.