Bonuri de masă pentru cei care se vaccinează anti-COVID

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat că a fost agreată soluţia acordării de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 spune că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19. În acest context, ministrul Sănătăţii a anunţat că coaliţia de guvernare a agreat soluţia acordării de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID.

Potrivit Ioanei Mihăilă, bonurile vor avea valoare nominală de 100 de lei şi constituie o măsură de stimulare a vaccinării împotriva SARS-CoV-2.

În ceea ce priveşte măsurile de stimulare, am agreat o măsură care a fost propusă şi anume bonuri de masă pentru cei care se vaccinează de acum încolo şi urmează să vedem posibilităţile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate. Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masă, pentru vaccinare completă – a doua doză de Pfizer sau prima doză de Johnson„, a declarat Mihăilă.

Citeste și:  Demitizare și detalii concrete despre modernizarea piețelor Brașovului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.