Bonurile de masă de 100 de lei pentru cei care se vaccinează anti-Covid s-ar putea acorda din septembrie

Bonurile de masă pentru persoanele care vaccinează anti-Covid ar putea fi eliberate de luna viitoare, a declarat, ieri, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Ministrul a precizat că cel mai probabil voucherele vor fi acordate chiar la centrele de vaccinare, după realizarea schemei complete de imunizare.

„Probabil vor fi distribuite începând cu luna septembrie, nu știu exact data, dar sunt niște tehnicalități care trebuie îndeplinite. Cadrul legal, asigurarea resurselor bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea bonurilor de masă. Cred că până în septembrie vom reuși să le îndeplinim”, a precizat Ministrul Sănătății, citat de Digi24. 

Bonurile vor avea valoare nominală de 100 de lei şi constituie o măsură de stimulare a vaccinării împotriva SARS-CoV-2. Guvernul ia în calcul și organizarea de loterii tot pentru persoanele imunizate complet.

Citeste și:  "Ziua Părinţilor de Îngeri", care comemorează copiii decedaţi la naştere sau până la împlinirea vârstei de 18 ani, va fi marcată anual pe 15 octombrie

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ / Sursa foto, sodexo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.