Bosnia – România 1-0. „Tricolorii” s-au făcut din nou de râs și sunt ultimii, fără gol marcat

România a cedat și în al doilea meci din Liga Națiunilor, 0-1 cu Bosnia, în deplasare, rezultat care îi menține pe „tricolori” pe ultimul loc în grupă.

Și totuși, după un start avântat al gazdelor, România a echilibrat și chiar a controlat jocul minute bune, în special în prima repriză. Iar ocaziile au fost ale băieților noștri, care au trecut în cel puțin trei sau patru rânduri pe lângă gol.

Mai întâi Pușcaș și-a bătut realmente joc de o ocazie imensă, la o fază la care defensiva Bosniei și-a arătat limitele, însă şutul său a fost blocat înainte să intre în poartă de Ahmedhodzic. Era minutul 19 și „tricolorii” își arătau deja colții, la fel cum au făcut-o și pe final de repriză, în minutul 37. Atunci, România a ratat o dublă ocazie monumentală. Mai întâi, Puşcaş a reluat slab cu capul din 2 metri o centrare, portarul Bosniei a respins, dar numai până la Burcă, însă șutul fundașului de la CFR Cluj a trecut puțin pe lângă poarta bosniacilor.

Citeste și:  Brasovstiri.ro vă urează Paşte fericit!

Bosnia a răspuns prin vedeta Dzeko, însă șutul său slab a fost reținut în doi timpi de Niță, cu două minute înainte de finalul primei părți a jocului. Când toată lumea părea că așteaptă pauza, tricolorii au mai trecut o dată pe lângă gol, la o fază la care centrarea trimisă de Burcă a căzut pe transversala porții lui Sehic.

Și tot România a părut mai activă în primele minute din repriza secundă, astfel că în minutul 54 a fost rândul lui Camora să rateze. Iar dacă fanii României așteptau un gol izbăvitor, acesta a căzut în poarta lui Niță, în minutul 69, după ce portarul nostru a respins slab în faţa o centrare dificilă, iar Prevljak a avut de îndeplinit o simplă formalitate. De altfel, golul Bosniei a fost parcă anticipat de Ahmedhodzic, care a trimis în plasă cu 4 minute mai devreme, dar reușita sa a fost anulată pentru un fault la Florin Niţă.

Citeste și:  Cuvântul Patriarhului Daniel: Învierea lui Hristos este temelia învierii tuturor oamenilor

După golul din minutul 69, România a încercat din nou să iasă la joc, însă nu a făcut-o prea convingător, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, 1-0. După acest nou eșec, „tricolorii” rămân fără niciun punct și fără niciun gol marcat și sunt ultimii în grupă. Lider este Finlanda, echipă care a învins tot marți, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în fața Muntenegrului. Nordicii au 4 puncte, la fel ca și Bosnia, în timp ce Muntenegru rămâne cu 3 puncte.

Miercuri, televiziunile Prima Sport vor transmite în direct alte meciuri din Liga Națiunilor, după următorul program: Tara Galilor – Olanda (Prima Sport 2), Belgia – Polonia (Prima Sport 1) și Irlanda – Ucraina (Prima Sport 3).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.