Box: Ronald Gavril a câştigat centura vacantă WBC Continental Americas

Boxerul român Ronald Gavril a cucerit titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, sâmbătă, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California), notează Agerpres.

”Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială. A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a afirmat Ronald ”The Thrill” Gavril pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Pentru Gavril (36 de ani) a fost a 23-a victorie la profesionişti (18 KO), bilanţul său fiind completat de 3 înfrângeri. Românul are acum cinci victorii consecutive, precedentele patru prin KO tehnic, dar ultimele două confruntări au avut loc la semigrea, după ce anterior a boxat la supermijlocie.

Khainell Wheeler (29 ani) a suferit a treia sa înfrângere la profesionişti (1 KO), palmaresul său cuprinzând şi 7 victorii (6 prin KO).

Sursa, Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.