Branul rămâne în SCENARIUL ROȘU, Târlungeni iese din acest scenariu!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat ieri Hotărârea nr. 62/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale Tărlungeni și Bran, care prevede următoarele:
Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, în unitatea administrativ-teritorială Tărlungeni se vor aplica prevederile H.G. nr. 35 din 10.02.2021 pentru rata de incidență corespunzătoare.
Art.2 În unitatea administrativ-teritorială Bran s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile.
Art.3 Începând cu data de 13.03.2021, ora 0:00, în unitatea administrativ-teritorială Bran se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.
Art.4 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate pentru unitatea administrativ-teritorială Bran.
Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Tărlungeni și Bran vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.
Art.6 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Tărlungeni și Bran vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste și:  Ministerul Afacerilor Externe marchează aniversarea a 20 de ani de la aderarea României la NATO

Hotărârea nr. 62/12.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:
https://bv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/27/2021/03/Hot-62.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.