Brașov: Dosare penale pe bandă pentru infracțiuni la regimul rutier

Dosare penale pe bandă rulantă întocmite de polițiștii din Județul Brașov pentru conducere fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre șoferii cercetați, un covăsnean, s-a urcat băut la volan, deși consumase alcool în prelabil. Mai mult, bărbatul nu deținea nici permis de conducere. Covăsneanul a fost oprit de polițiști pe strada Aurel Vlaicu. Testat cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta băuse zdravăn înainte să se urce la volan, probabil pentru a-și face curaj să conducă, pentru că acesta le-a mărturisit oamenilor legii că nu deține permis de conducere.
Un alt șofer băut a fost prins pe strada General Dumitrache, din municipiul Brașov. Bărbatul avea permis de conducere, dar consumase o cantitate impresionantă de alcool anterior. Din această cauză bărbatul a lovit o mașină care rula în fața sa. Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat pentru a stabili alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat o concentrație alcoolică de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acest conducător auto s-a ales cu dosar penal.
Cel de-al treilea dosar, i-a fost întocmit unui bărbat din Hoghiz. Acesta a fost oprit pe străzile din comuna brașoveană. Nu băuse, dar nici permis nu avea. El este cercetat acum pentru conducere fără permis.
Polițiștii avertizează că pe toată durata sărbătorilor, polițiștii vor fi prezenți în trafic și vor înteți controalele.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.