Brașov. Taxele și impozitele locale, în dezbatere publică

Direcția fiscală a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale pentru anul 2021. „Valoarea taxelor și impozitelor rămâne la același nivel ca în anii 2020, actualizată cu indicele de inflație de 3,8%, conform Codului Fiscal“, a precizat Marian Voinescu, directorul Direcției Fiscale Brașov.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, către Direcţia Fiscală (Strada Dorobanților nr 4, program luni, marți, joi, vineri 8.00-16.30, miercuri 8.00-18.30), sau pe e-mail dirfiscala@brasovcity.ro ori dirfiscala@dfbv.ro. Propunerile pot fi transmise în perioada 10.02-28.02.2020.

Citeste și:  CHORAL: Al doilea apel pentru teme doctorale de cercetare. Două locuri repartizate Universității Transilvania din Brașov

Proiectul de hotărâre și documentele aferente pot fi consultate pe portalul www.brasovcity.ro , secțiunea Consiliul Local, Proiecte de hotărâre – dezbatere publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.