Brașovean cercetat pentru nerespectarea ordinului de protecție

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

Ieri, 6 octombrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov cu privire la faptul că soțul său ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 06 octombrie 2021, în jurul orei 13.25,  un  bărbat, în vârstă de 75 ani, din municipiul Brașov, s-ar fi deplasat la domiciliul soției sale, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Brașov, prin care acestuia i s-a interzis să intre în contact cu soția sa și să păstreze o distanță de minimum 100 de metri față aceasta.

Citeste și:  FlyLili organizează sesiune de recrutări pentru însoțitori de zbor, sâmbătă, la Aeroportul Brașov

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.