Brașovean reținut în Capitală, după ce a amenințat că-și detonează mașina în benzinărie

Un brașovean de 49 de ani a fost reținut de polițiști, în Capitală, după o operațiune ca-n filme, pentru că a sunat la 112 și a amenințat că-și detonează mașina. Telefonul brașoveanului a pus pe jar Poliția și SRI-ul, după ce acesta a precizat că mașina pe care vrea s-o arunce în aer se află într-o benzinărie și că va face o mulține de victime.

La scurt timp de la primirea apelului, brașoveanul a fost identificat într-o benzinărie de pe Bulegardul Corneliu Coposu. Întreaga zonă a fost evacuată. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Brigazii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și politiști ai Serviciului Acțiuni Speciale.

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

Masuri specifice au fost aplicate și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antitero, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Brașoveanul a fost imobilizat și reținut de polițiștii din Capitală. Bărbatul nu a putut explica motivul pentru care a alertat autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.